Održavanje web sajta

Kako bi se vodio uspješan biznis u današnje vreme, skoro svaka kompanija mora imati svoj sajt, kako bi prezentovala svoje proizvode i usluge, i došla do novih klijenata.

Međutim, kako bi to bilo moguće, vaš sajt mora da bude visoko rangiran u pretraživačima, što ne može biti slučaj, ako su performanse vašeg sajta loše.

Stoga, održavanje sajta je veoma bitno. Hajde da vidimo šta je zapravo održavanje sajta, i zašto je ono jedna od najbitnijih aktivnosti, ukoliko ste vlasnik sajta.

Održavanje sajta, ili administracija sajta, veoma je bitan proces u razvoju vaše prezentacija na internetu. Web sajt mora biti dostupan posetiocima 24 časa dnevno, 365 dana u godini.

SSOFT ne gradi samo gotova rešenja na internetu, mi takođe nudimo i usluge održavanja web sajta i usluge bezbednosti, jer znamo da je upravljanje i održavanje sajta od suštinskog značaja za maksimiziranje vaših online performansi. Kako se vaše poslovanje menja i raste, tako bi trebalo i vaš web sajt.

Usluge bezbjednosti i održavanja web sajta

Naš posao je jednostavan: održavanje vašeg web sajta aktuelnim, bezbjednim, aktivnim i bez grešaka. Standardno održavanje na vašem web sajtu čini da on izgleda odlično i da radi brzo dok mi pratimo vrijeme rada i performanse, uključujući svakodnevno pravljenje kopija podataka i praćenje iz sata u sat. Takođe se možemo konsultovati, planirati i praviti strategije sa vama na osnovu onoga što ne funkcioniše dobro na vašem web sajtu, od neispravnih linkova do zastarjelog sadržaja, kako bi se izvršila  ažuriranja i prepravka po potrebi.

Naš proaktivni pristup bezbednosti kombinuje pronalaženje i popravljanje potencijalnih prijetnji pre nego što one postanu problem. Ako se ova ažuriranja ne izvrše, to može vaš web sajt načiniti metom. Održavanje sajta zahteva ažuriranja verzije, ažuriranja plugin-a i održavanje hardvera. Kako se nove funkcije pojavljuju online, možemo obučiti i nekoga u vašem timu da time upravlja.

Testiranje i poboljšanja

Testiranje web sajta mora ići dalje od početnog pokretanja kako bi postalo tekući zadatak održavanja. Pokretanje zahteva mnogo vremena i energije, ali ako želite da vaš sajt napreduje, morate doslijedno testirati i poboljšavati vaš sajt. Mi pratimo i mjerimo sve. Nećete vjerovati kakve sve zanimljive stvari možemo saznati o vašem sajtu i njegovim posjetiocima. A na osnovu povratnih informacija koje vaši korisnici pružaju poboljšavamo vaš web sajt.

Brzina sajta je ključna kako za posjetioce tako i za pretraživače. 47% kupaca očekuje da se sajt učita za dve sekunde, a 40% će otkazati svoju posetu ako je potrebno više od tri sekunde za učitavanje. Google nagrađuje sajtove koji su prilagođeni mobilnim uređajima sa posebnom oznakom i boljim rangiranjem. Testiranje i poboljšanje povećava konverzije i na kraju i prodaju. Fokusirajte se na vođenje svog poslovanja i dozvolite nama da se fokusiramo na to da osiguramo da vaš sajt funkcioniše glatko i da bez napora stvara prihode.